Un nou logo. O nouă imagine.

Casa Rusu, compania de retail a producătorului timişorean de mobilier Rus Savitar, se află în prezent într-un moment propice de expansiune, reușind să câștige în ultimii ani din ce în ce mai multă notorietate. Pentru a marca acest success, Casa Rusu își transformă imaginea cu ajutorul unui logo modern, dorind să-și alinieze identitatea vizuală cu experiența oferită în magazine și strategia actuală de marketing.

Reînnoirea identității Casa Rusu se realizează cu ajutorul unui logo definit de simplitate și eleganță, care se diferențiază de vechea imagine printr-un design minimalist și contemporan, reprezentând fidel esența brand-ului.

Noul logo Casa Rusu preia din atmosfera spațiilor de amenajare întâlnite în magazine și oferă indicii legate de design-ul și funcționalitățile pieselor de mobilier: moderne, minimaliste, elegante, modulare, ușor de asamblat.

Îmbinând tradiția și pasiunea pentru mobilier cu viziunea și perspectiva unui viitor care oferă noi oportunități, Casa Rusu rămâne loială consumatorilor săi și vine în întâmpinarea așteptărilor acestora cu promptitudine.

Casa Rusu este unul dintre primele branduri românești cu o activitate de peste 20 de ani. Pe parcursul acestor două decenii, Casa Rusu  s-a dezvoltat constant, deținând în prezent o rețea vastă de magazine în întreaga țară, o tehnologie modernă și o capacitate crescută de producție.